Är du en miljövän? Välj e-faktura eller autogiro

Betala enkelt och miljövänligt med e-faktura eller autogiro.

E-faktura och autogiro är kostnadsfria tjänster, som du kan beställa via din internetbank. Oavsett vilken av tjänsterna du väljer är det enklare, säkrare och miljövänligare än andra betalningssätt. Så, välj ett elektroniskt betalningsalternativ nu och bli en miljövän!

E-faktura är enkelt och säkert.  De elektroniska fakturorna är försedda med ett skydd så att inga uppgifter i fakturan kan förändras eller läsas av någon annan än dig. För att kunna betala dina räkningar med e-faktura krävs att du är ansluten till en Internetbank. Det är via din internetbank som du anmäler dig till elektronisk faktura, det går alltså inte att beställa via oss.

Byter du bank eller har ett nytt kontonummer måste du själv först avsluta e-fakturan på det gamla kontot och därefter anmäla på nytt via det nya kontot.

Med autogiro för din elnätsfaktura behöver du aldrig vara orolig för att missa någon betalning. Den dag fakturan ska betalas överförs dina pengar automatiskt från ditt bankkonto. Att ha autogiro är både enkelt och bekvämt. Tänk på att du måste ha täckning på ditt konto för att pengar ska kunna dras.

Byter du bank eller kontonummer behöver du göra en ny anmälan.

Anmälan kan du göra via din bank eller genom att ladda ned blanketten för anmälan om autogiro.