Vi söker en het och kylig projektledare för projekt inom fjärrvärme och fjärrkyla

Aldrig har el- och energi varit så hett som det är nu. Det märks inte minst hos oss då vi återigen behöver folk! Råkar du ha det vi söker?

DINA ARBETSUPPGIFTER
Projektledaren är en nyckelperson för att få framgång i många projekt. Arbetet som projektledare kommer att innebära kalkylering, stöd till säljare vid offerter, medverka till att ta fram underhållsplaner och projektering/beredning.

I din roll som projektledare ansvarar du för att leda projektering och utveckling av projekt för fjärrvärme och fjärrkyla, samt att ta fram underhållsplaner. Bland dina arbetsuppgifter ingår att aktivt stödja säljarna vid offerter och i försäljningsprocessen inom marknadssegmenten. Du ansvarar för kalkylering, budgetansvar samt har hand om myndighetskontakter och tillståndshantering.

DINA KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en grundläggande gymnasial utbildning inom tekniskt eller praktiskt gymnasium, eller motsvarade utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetslivserfarenheter av projektledning och/eller projektering.

Vi ser det som meriterande om du har:
• En yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter inom processindustrin eller entreprenadbranschen
• BAS-P/BAS-U
• Erfarenhet av att driva projekt inom fjärrvärme och fjärrkyla
• Kännedom om upphandling enligt LOU/LUF

För att trivas i rollen som projektledare är det viktigt att vara mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande på ett effektivt sätt. Som person är du initiativtagande, engagerad, kommunikativ och ansvarstagande.
Utöver detta har du en god samarbetsförmåga som bidrar till goda relationer både internt och externt.

IT-kompetens:
AutoCAD
Microsoft Office-paketet

Du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
B-körkort är ett krav.

SNABBA FAKTA
Anställningsform: heltid
Lön: enligt överenskommelse
Ansök senast: 23 april
Skicka ditt CV samt ditt personliga brev till: kristina.blomback@sundsvallelnat.se

Kontaktpersoner:
Magnus Ohlsson, byggchef
magnus.ohlsson@sundsvallelnat.se
060-6585579

Johnny Solin
johnny.solin@sundsvallelnat.se
060-658 56 10

Facklig representanter nås via mail
visionstyrelseservanetelnat@sundsvall.se

OM ARBETSPLATSEN

Vi underhåller och driftar en av samhällets viktigaste infrastrukturer – el. Det är vi som ser till att Sundsvall lyser. Vi har ett nära och koncernöverskridande samarbete med Sundsvall Energi, vilket betyder att du kan vara anställd hos oss men arbeta för Sundsvall Energis räkning.

Vi tror på mångfald och att ett hållbart medarbetarskap är nyckeln till det framgångsrika laget. Genom konstant utveckling och kompetensförsörjning skapar vi, tillsammans, innovativa idéer att möta framtiden med. Vi tror på vårt område och vill göra det vi kan för att hjälpa till i energiomställningen samt vara en viktig spelare för morgondagens digitala samhälle.

På byggenheten jobbar ca 40 medarbetare och ett 20-tal inhyrda montörer och konsulter. Byggenheten bereder och utför projekt för Sundsvall Elnät AB, Sundsvall Energi AB och Servanet ABs verksamheter.

Du kommer att arbeta i en projektledargrupp med tio personer, varav en arbetar med fjärrvärme och fjärrkyla.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

ÖVRIGT
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.