Välkommen till ett gemensamt Mina Sidor!

Kunderna har sagt sitt. Vi hörde er och presenterar nu ett gemensamt Mina Sidor för Sundsvall Elnät och Sundsvall Energi! 
För dig som kund innebär detta att du nu får en mer samlad vy över bland annat dina fakturor och statistik.

Det här är bara början!
Allt eftersom fyller vi på vårt gemensamma Mina Sidor med fler funktioner för att underlätta för dig som kund. Fram tills det att, exempelvis, förbrukning och driftinformation finns i gemensamma Mina Sidor har vi valt att fortsatt hålla vår egna Mina Sidor-portal öppen för att du ska kunna registrera dig för drift-sms och att se din historiska förbrukning timme för timme.

För att logga in på gemensamma Mina Sidor loggar du in med hjälp av BankId här www.sundsvallelnat.se/minasidor.
För att registrera dig för drift-sms loggar du in med ditt kundnummer här minasidor.sundsvallelnat.se