Vi söker en distributionselektriker

Nu söker vi en distributionselektriker till vår verksamhet. Här erbjuds du utmanande arbetsuppgifter i en expansiv miljö, där problemlösning och förbättringsarbete hör vardagen till.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av ny- och ombyggnad av nätstationer, kabelnät och luftledningar, underhållsarbeten samt arbete med felavhjälpning. På sikt kan tjänsten innebära beredskap.

Vi söker dig med minst treårig gymnasieutbildning med teknisk inriktning, gärna el- och distributionsmontör. Har du några års arbetslivserfarenhet är det meriterande. Fiberutbildning är meriterande. Arbetsmomenten kommer att omfatta byggnation av fibernät och anslutning av villor, hyreshus och företag. I dina arbetsuppgifter ingår även uppsättning av utrustning för bredband samt testning av dessa. Övernattningar kan bli aktuellt på annan ort inom ServaNets geografiska område.

Då du kommer vara vårt ansikte utåt hos våra kunder är de personliga egenskaperna mycket viktiga. Du är en ambitiös person som är händig och trivs med att arbeta praktiskt. Eftersom du kommer arbeta i grupp är det viktigt att du är flexibel och bra på att samarbeta. Vidare är du en problemlösare som har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och miljöer.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Benitha Berg, tfn 060-19 16 38.

Ansökan gör du här.