Vi söker en underhållsingenjör!

Noggrann, lyhörd och och flexibel – ja, det behöver du vara för att lyckas i rollen som underhållsingenjör. En ingenjörsutbildning på Högskolan ska finnas i ryggsäcken och det gör heller ingenting om du har några år bakom dig av underhållsarbete i elnät. Med 130 trevliga kollegor i allmänhet, och 13 härliga i synnerhet är vi övertygade om att du kommer att trivas här hos oss.

Sundsvall Elnät söker en underhållsingenjör.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100 %
Önskat anställningsdatum: 2022.11.01
Sista ansökningsdag: 22.09.20

 

Sundsvall Elnät är ett kommunalt bolag som äger, bygger, driftar och förvaltar elnäten i Sundsvalls kommuns tätort. Som medborgarägt nätföretag ansvarar vi för en av de mest kritiska infrastrukturerna i vårt samhälle idag – eldistribution. I vårt elnätsområde, centrala Sundsvall med omnejd samt Alnö har vi beredskap dygnet runt, 365 dagar om året.

Vi stärker upp enheten

Du kommer att tillhöra en enhet om cirka 13 personer, varav tre medarbetare arbetar med underhåll av elnätet. Vid större underhållsarbeten avropas detta från Bygga – enheten med projektledare samt montörer. Utöver att planera underhållsarbeten kommer du att arbeta med olika myndighetsuppdrag tillsammans med interna resurser men även med exempelvis Elinorr, vilket innebär att utreda och lämna svar på olika remisser.

Dina arbetsuppgifter

  • Servicearbete (Cirka 20%) – underhållsarbete på utrustning i hela nätområdet.
  • Kontorsarbete (Cirka 40%) – Administrera underhållsarbeten, upprätta underhållsplaner samt utveckla underhållssystem.
  • Utredningsarbete och planeringsfrågor (Cirka 40%) – myndighetsrapportering av exempelvis regleringsfrågor (nuvarande och kommande), risk och sårbarhetsanalyser, remissarbeten med mera.
  • Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt för denna tjänst.

Utbildning och erfarenhet

För att få jobbet som underhållsingenjör behöver du en ingenjörsutbildning inom elkraft. Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete inom elnät eller industri, samt är van att arbeta i underhåll- och styrsystem, är detta meriterande.

Dina egenskaper

Som person är du lyhörd, flexibel och noggrann. Du har lätt för att arbeta i grupp men driver gärna egna projekt. Du har ett stort engagemang och vill vara delaktig i att utveckla din enhet, men också bolaget i stort.

Övrigt

Tjänsten kräver språkliga kunskaper i Svenska och Engelska samt B-körkort.
Innan anställning genomförs personlighetstest samt ett drog- och alkoholtest.

Skicka ditt CV samt ditt personliga brev till Kristina Blombäck. HR-chef på Sundsvall Elnät och Servanet.
E-post: kristina.blomback@sundsvallelnat.se