Internship och praktik

Letar du efter examensarbete, internship eller praktikplats?

Vi söker ständigt efter nya samarbeten eller individer som vill prova våra jobb, utforska sina förmågor och växa tillsammans med oss.

Dina tankar är guld värda för oss

Genom en praktik, internship eller ett examensarbete hos oss får vi möjlighet att lära känna dig, du får insikt i vår verksamhet och vi får ta del av dina tankar. Att bygga långsiktiga relationer är något vi tycker är viktigt och när vi rekryterar satsar vi därför ofta på att anställa tidigare praktikanter och examensarbetare.

Internship

Läser du på universitet och är på väg att bli civilingenjör av något slag? Då kan du bli internshipare hos oss. Vi har haft civilingenjörer hos oss med spridda inriktningar. En winwin-situation för oj, vad vi lär oss. Och vice versa så klart.

På Mittuniversitetets hemsida kan du läsa mer om internship och hur du går tillväga för att söka. Klicka här för att komma till Mittuniversitetets hemsida. Länk till annan webbplats.

Praktik och examensarbete

Vi tar främst in praktikanter som utbildar sig inom el- och energibranschen. Genom samarbeten med gymnasiala och eftergymnasiala skolor som till exempel Mittuniversitetet och Umeå Universitet via Elkraftsprogrammet tar vi in ett flertal praktikanter och examensarbetare varje år.

Du som letar efter examensarbete får gärna höra av dig till oss så kan vi tillsammans försöka hitta ett intressant projekt.

Vill du veta mer?

Kontakta vår HR-chef Kristina Blombäck.
Mail: kristina.blomback@sundsvallelnat.se
Telefon: 070 - 530 46 80 Länk till annan webbplats.

Är du nyfiken på hur vi
har det på jobbet?

Läs mer om hur vi har det på vår arbetsplats och hur det är att jobba hos oss.

Var informationen på sidan till hjälp?