Känn dig som hemma på nya sundsvallelnat.se!

Det sker spännande förändringar hos oss. Den gamla logotypen har bytts ut och en ny hemsida har skapats. Välkommen till nya sundsvallelnat.se!

Det händer grejer på Sundsvall Elnät

Den gamla logotypen är utbytt och en ny hemsida har vuxit fram. Den största anledningen till bytet av hemsida är att vi, tillsammans med Sundsvalls kommun och andra kommunala bolag, behöver använda samma plattform. Detta för att ha en gemensam support som stöttar oss dygnet runt, om olyckan skulle vara framme. I och med plattformsbytet har vi tagit tillfället i akt att fräscha upp och organisera om sidan för en bättre upplevelse.

”Det är ingen ordning på allting och man hittar inte vartenda dugg” som Pippi Långstrump en gång sa och det är just det vi har försökt råda bot på. Detta med hjälp av framåtlutade kollegor och ärliga, härliga kunder!

Om den nya logotypen

Vår gamla logotyp har många år på nacken och den röda halvdraken längst upp till vänster har, av flera anledningar, gjort sitt. Den nya andas både nutid och framtid och liknar vårt elnät som slingrar sig runt i Sundsvall. Den skarpsynte kan också se både ett S som i Sundsvall, ett E som i Elnät och kanske en drake? Eller en symbol för hållbarhet?

Att logotyper är som koriander är vi alla medvetna om – endera älskar man det eller så smakar det tvål. Vi älskar den och kommer att bära den med stolthet. En stolthet som är mer än bara färg och form. En stolthet om vad vi gjort för Sundsvall, men än mer om vad vi gör nu och härnäst. Vad vi gör för ett Sundsvall i omvandling och omställning. Ett Sundsvall som ska klara fler elbilar, laddstolpar och solcellspaneler. Vi, tillsammans med dig, ska elektrifiera Sundsvall.
Det är Sundsvall värd.

Var informationen på sidan till hjälp?