När du flyttar ut

Säg upp ditt elnätsavtal här innan du flyttar eller ring vårt kundcenter på 060-600 50 20.

Information in english.

Elnätsavtalet är knutet till en viss bostad och du behöver därför säga upp det, även om du flyttar inom Sundsvall Elnäts område.

Vi har ingen uppsägningstid och du kan göra uppsägningen via formuläret längre ned på den här sidan eller ringa vårt kundcenter på 060-600 50 20. Ditt elhandelsavtal upphör när du säger upp elnätsavtalet, men enligt de allmänna avtalsvillkoren är du skyldig att kontakta din elhandlare.

Separation

Vid separation, när en bor kvar – kontakta ditt elnätsföretag och ditt elhandelsföretag. Avtalen är personliga. Det är därför inte självklart att det går att ta över ett avtal som någon annan i hushållet har tecknat, utan företagens medgivande.

Kvarstående skulder

Observera att skulder inte avskrivs när du flyttar.

Dödsfall

När du anmält ett dödsfall upphör avtalen som den avlidne hade. Efterlevande, som bor kvar, måste teckna nya avtal med både elnätsföretaget och elhandelsföretaget.

Säg upp ditt elnätavtal med Sundsvall Elnät

  • När du använder detta formulär så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behöver personuppgifterna för att kunna hantera ditt ärende. Läs mer om hanteringen av dina personuppgifter
  • Fyll i ditt anläggnings ID (18tecken), du hittar det på din faktura.
  • Du hittar ditt kundnummer på din faktura.
  • Personnummer anges med 10 siffor.
  • YYYY dash MM dash DD
  • YYYY dash MM dash DD
    OBS! Ny fakturaadress leder inte automatiskt till att du blir inkopplad på angiven adress. Du måste anmäla inflytt på den nya adressen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.