Ekologisk hållbarhet

Vår roll i energiomställningen och hur vi minimerar klimatavtryck.

Vårt ekologiska hållbarhetsarbete

Genom vår verksamhet spelar vi en aktiv roll i samhällets energiomställning. Genom elektrifiering möjliggör vi minskade CO2-utsläpp, vilket är avgörande för att bekämpa klimatförändringarna.

Vidare främjar vi elektrifiering av transport. Vi möjliggör laddinfrastruktur för elbilar och främjar övergången till eldrivna fordon, vilket minskar utsläppen från transportsektorn.

Vi tar ansvar internt genom att minska våra egna klimatavtryck. Genom att granska och förbättra våra interna processer för kemikaliehantering, avfallshantering och minskning av utsläpp från fordon minskar vi vår miljöpåverkan och främjar en mer hållbar verksamhet.

Men vår strävan mot hållbarhet stannar inte där. Vi driver hållbarhetsprojekt inom ramen för Elinorr Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., vilket syftar till att minska platsspill och CO2-utsläpp genom att optimera våra leveranser och transportstrategier. På så sätt strävar vi inte bara efter att vara en del av lösningen på klimatutmaningarna, utan också att vara en föregångare inom hållbarhetsarbete.

Vill du veta hur vi arbetar
med social hållbarhet?

Här kan du ta del av hur vi tar samhällsansvar, främjar likabehandling och jämställdhet,
stödjer hälsa och återhämtning, samt hur vi samarbetar med vår omgivning.

Var informationen på sidan till hjälp?