Nätverk och samarbeten

Vi tror på att bygga broar, inte murar.

Därför sträcker vi ut våra händer till likasinnade individer och företag runt om i världen för att skapa en mångfald av perspektiv och kompetenser. Genom att länka samman människor med olika bakgrund och erfarenheter skapar vi en dynamisk miljö för innovation och tillväxt.

Våra samarbeten och nätverk

Våra nätverk är inte bara en plats för affärer; de är en plattform för lärande och utveckling. Genom att dela kunskap och erfarenheter stärker vi varandra och öppnar dörrar till nya möjligheter. Vi tror på att lyfta varandra uppåt, att framgång är något som delas och firas gemensamt.

Samarbete är vårt ledord, och det genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att samarbete är nyckeln till att lösa de stora utmaningarna som vårt samhälle står inför. Tillsammans är vi starka, och genom att arbeta tillsammans kan vi göra verklig skillnad.

Samarbetspartners, föreningar och branschnätverk

Vi håller upp blicken och är med i de sammanhang som är viktiga för vår verksamhets framtid och för vår bransch. Exempel på detta är deltagande i Energiföretagen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., SSNf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Norrsken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Elinorr Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och våra engagemang i nätverk på EU-nivå. Vi är noggranna med att ta med oss kunskapen från sådana nätverk vidare in i organisationen.

Skolor och universitet

Bra och engagerade medarbetare med rätt kompetenser bygger vår verksamhet. En bra plan för kompetensförsörjning, idag och imorgon, blir därför avgörande för oss. Precis som långsiktiga samarbeten med skolor inom våra branschområden, såsom Mittuniversitetet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Leverantörer och entreprenörer

Vi håller alltid en god kommunikation med våra leverantörer och entreprenörer. Entreprenörerna är vår förlängda arm i många sammanhang.

Vill du starta ett
samarbete med oss?

Vi håller upp blicken och är med i de sammanhang som är viktiga för vår verksamhets framtid och för vår bransch.

Var informationen på sidan till hjälp?